Hyvästit sananvapaus – tervetuloa sharia!

Sharian myötä menetämme yhden tärkeimmistä vapauksistamme: sananvapauden…

Islaminvastainen hollantilaispoliitikko Geert Wilders oikeudessa tänään

Hollantilainen äärioikeistopoliitikko Geert Wilders joutuu tänään oikeuden eteen. Häntä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Syyte koskee Wildersin ohjaamaa islaminvastaista lyhytelokuvaa Fitna, jossa arvostellaan jyrkästi islamia ja sen pyhää kirjaa Koraania. Wildersin mielestä Koraani lietsoo väkivaltaa ja demokratianvastaisuutta. Julkisuudessa Wilders on esiintynyt myös musliminaisten päähuivien kiellon puolesta.

Wilders on kutsunut islamia fasistiseksi uskonnoksi ja vaatinut Koraanin kieltämistä, koska se muistuttaa hänen mielestään Adolf Hitlerin omaelämäkerrallista teosta Taisteluni.

Wildersin mukaan syytteet häntä vastaan ovat poliittisia. Hänen odotetaan puolustavan kommenttejaan sananvapaudella ja sillä, että vaalilla valitulla toimihenkillä tulee olla oikeus julkistaa mielipiteitään. Jos Wilders todetaan syylliseksi, häntä uhkaa enimmillään vuoden vankeus.

Suomen Kuvalehti

Sitä myötä kun islam Euroopassa vahvistuu, menetämme yhä enemmän tärkeitä vapauksiamme. Ainut hyvä puoli Geert Wildersin mahdollisessa tuomiossa on, että hänen suosionsa todennäköisestä lähtee räjähdysmäiseen nousuun – itseasiassa Wilders on jo nyt galluppien mukaan yksi seuraavien vaalien pääministerikandidaateista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s